Veelgestelde vragen

Waarschijnlijk zullen de meeste vragen na het lezen van deze pagina al beantwoord zijn. Maar staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan gewoon even contact met ons op. We leggen je graag uit hoe alles werkt.

Veelgestelde vragen

Het Basis abonnement kost € 59,- per maand. Het Professional abonnement € 99,- per maand en het Business abonnement € 159,- per maand.

Wil je liever zelf je website bijwerken dan heb je aan een Basis abonnement waarschijnlijk voldoende. Heb je weinig tijd om je website bij te werken of wil je hier liever geen omkijken naar hebben? Dan kun je kiezen voor een Professional abonnement. Het Business abonnement is voor de ondernemer die direct goed van start wil gaan. Maandelijkse website wijzigingen en het optimaliseren van je website om de vindbaarheid in Google te vergroten, zitten inbegrepen in dit abonnement.

Nee, er zijn geen verborgen kosten zoals opstartkosten of kosten bij het beëindigen van je abonnement. 

Alle abonnementen zijn laag in prijs en flexibel als het gaat om opzeggen, upgraden of downgraden naar een ander abonnement. 

Wij bouwen een professionele website die voldoet aan de laatste technieken en standaarden. Voorzien van een goed doordacht ontwerp, duidelijke navigatie en een optimale weergave op alle beeldschermen en apparaten.

De nieuwe website wordt gebouwd op basis van jouw ideeën, wensen en natuurlijk je huisstijl. Ook laten we onze eigen creativiteit erop los. Binnen één week ontvang je per mail een link naar je nieuwe website (op een afgeschermde locatie). In een aantal correctierondes verwerken we jouw feedback en werken we toe naar de oplevering van je nieuwe site.

We gebruiken een template/thema als basis om jouw website mee te bouwen. In de eerste plaats lijkt het ons niet nodig om het wiel opnieuw uit te vinden en daarnaast kunnen we hierdoor ook de kosten extra laag houden. Door het gebruik van een “template/thema” staat het raamwerk van jouw website alvast als een huis. Vervolgens wordt jouw website op maat gemaakt zodat er van dit thema helemaal niets terug te zien is. In feite krijg je dus een website die volledig aansluit op de huisstijl van jouw bedrijf en voldoet aan alle wensen. Bij een Business abonnement wordt het design van de website volledig op maat ontworpen.

Daarnaast zitten de licentiekosten voor het gebruik en het updaten van deze templates/thema’s in de maandprijs inbegrepen.

Alles wat je maar van een moderne en professionele website mag verwachten. Denk hierbij aan sliders, call-to-action buttons, fotoalbum, koppelingen met Social Media, (contact)formulieren, Google Maps, openingstijden en nog veel meer. Al je wensen kun je aangeven bij je aanvraag en we bespreken dit ook samen bij de bevestiging van je aanvraag.

Omdat de ontwikkelingen op het gebied van internet zo snel gaan is een website vaak na enkele jaren alweer een beetje verouderd. Daarom vinden wij dat je eens in de 3 jaar je website door ons volledig moet kunnen laten vernieuwen. En zonder dat je hiervoor extra kosten hoeft te betalen! 

Dus iedere 3 jaar kunnen we jouw website voorzien van een nieuw design. Je hoeft nooit meer een grote investering te doen maar je bent voor een vast en laag maandbedrag altijd up-to-date met je website!

Wij bouwen je website en van jou hebben we alleen de input nodig. Dat wil zeggen dat we graag jouw logo, teksten en afbeeldingen ontvangen zodat wij hier vervolgens mee aan de slag kunnen. 

Vind je het lastig om teksten te schrijven en/of heb je geen goede kwaliteit foto’s voor je website? Geef dit dan aan zodat we jou hierbij kunnen helpen.

In alle abonnementen zitten website aanpassingen door Webforlease inbegrepen. Dat betekent dat wij maandelijks een aanpassingsronde doen die gewoon bij de prijs is inbegrepen. Heb je bijvoorbeeld nieuwe foto’s, een prijslijst die vervangen moet worden of zijn er wijzigingen in het team? Geeft het ons door en wij passen het aan.

Vind je het misschien leuk en leerzaam om zelf aanpassingen te doen in je website? Dat kan natuurlijk ook! Het kost je weinig tijd en kennis, want alles gebeurt door middel van ‘drag- and drop’. Hoe dit precies werkt leggen we je dan ook graag uit.

Alle abonnementen zijn voorzien van een SSL certificaat. Dat wil zeggen dat jouw bezoekers een beveiligde verbinding hebben. Dit is te herkennen aan het “slotje” in de adresbalk van je internetbrowser. Ook zie je dan https:// staan in plaats van http://. 

Daarnaast wordt je website door ons beveiligd en periodiek geupdatet om de veiligheid en stabiliteit te kunnen blijven waarborgen. 

In alle abonnementen zijn website aanpassingen standaard inbegrepen. Heb je nieuws over je bedrijf, moet er een tekst gewijzigd worden, zijn je openingstijden veranderd of heb je nieuwe foto’s? Dan passen wij dit kosteloos voor je aan op de website. Dit doen wij 1 keer per maand. Mocht je een keer iets met spoed veranderd willen hebben, dan komen we hier in overleg zeker uit!

Het Business abonnement is ideaal voor de ondernemer die naast een professionele website, ook goed gevonden wil worden in Google. We zorgen ervoor dat jouw website op basis van bepaalde zoekwoorden goed gevonden wordt in Google. Dit doen wij door middel van zoekmachine optimalisatie, content marketing en linkbuilding. Iedere maand optimaliseren we jouw website zodat je op lange termijn goede en stabiele posities krijgt in de zoekresultaten van Google. Alles wat we doen wordt bijgehouden en is meetbaar in Google Analytics. 

Wij verwelkomen je graag bij Webforlease. Alle inhoud van je website nemen we over en we bouwen de website gewoon opnieuw. Hierdoor weten we zeker dat we de veiligheid en stabiliteit van je nieuwe site kunnen waarborgen.

Aan het overstappen zitten overigens geen extra kosten verbonden.

Fijn dat je het domein alvast hebt geparkeerd! Wij verhuizen de domeinnaam kosteloos en brengen deze in ons beheer. Zo heb je alles onder één dak. Om je domeinnaam te verhuizen hebben we de verhuiscode/token nodig. Deze kun je opvragen bij je huidige provider. Natuurlijk kunnen wij je hierbij assisteren.

Opzeggen vinden wij natuurlijk altijd jammer maar opzeggen kan gewoon iedere maand en zonder gedoe. Voor alle abonnementen geldt een opzegtermijn van 1 maand. 

De website is en blijft eigendom van Webforlease maar alle inhoud van de website is van jou. Dus mocht je besluiten om op te zeggen dan is het mogelijk om de teksten en afbeeldingen naar je op te sturen. Anders wordt de inhoud van de website natuurlijk gewoon verwijderd.

Als je besluit om op te zeggen dan dragen wij de verhuiscode/token weer aan jou over. Dat betekent dat je met die verhuiscode jouw domeinnaam weer overal kunt onderbrengen waar je maar wilt. De domeinnaam is en blijft altijd in jouw beheer.

Vanaf het moment dat je jouw website hebt aangevraagd wordt de eerste maandtermijn aan je gefactureerd. Vervolgens factureren we iedere maand vooruit en heb je een betalingstermijn van 2 weken op onze facturen.

Je kunt er ook voor kiezen om de factuur voor een jaar vooruit te betalen. In dit geval ontvang je dan 10% korting op het totaalbedrag.